City Visgraat Click 5702 Pluto Natural

51,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en plint

Categorie:

De City Visgraat 5702 is een pvc-vloer (click variant) in, zoals de naam al zegt, visgraat motief. De stroken van deze pvc-vloer bevatten een exclusieve houtnerf waardoor deze vloer een unieke en levendige uitstraling heeft. Met een toplaag van 0.55mm is deze vloer geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Het voordeel van click-pvc is dat egaliseren niet is vereist en dat de vloer niet verlijmd hoeft te worden op de ondergrond. Wilt u liever wel de verlijmde variant? Dat kan! Deze vloer is namelijk ook verkrijgbaar in verlijmde variant.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer City Visgraat 5702 komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk