Famosa SRC Naturel Oak

48,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

De Famosa SRC Naturel Oak  is een pvc-vloer in click variant. Deze pvc-stroken zorgen voor een prachtig warme uitstraling in uw interieur. De lichte nerven in de plank maken bovendien dat deze pvc-vloer veel weg heeft van een echte houten vloer, maar toch geniet u met deze vloer van alle voordelen van een pvc-vloer. Het voordeel van click pvc is dat egaliseren niet is vereist en dat de pvc-vloer niet verlijmd hoeft te worden op de ondergrond.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Famosa SRC Naturel Oak komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk