Amethist 0780 indigo

129,95

Prijs per strekkende meter en inclusief leggen

Categorie:

Tapijt Amethist 0780 indigo is een bouclé tapijt dat op een speciale manier is gemaakt. Het tapijt bevat SDN-garen en dat is kleurecht, UV-bestendig en enorm onderhoudsvriendelijk. Dankzij het speciale SDN-garen is het tapijt ideaal voor projectmatig gebruik of kantoren. Het tapijt Amethist 0780 indigo is daarnaast ook trapgeschikt en voor vloerverwarming te gebruiken. Er zijn diverse kleuren beschikbaar van dit mooie tapijt.

Onderhoud van tapijt
Het tapijt is heel gemakkelijk in onderhoud. Regelmatig stofzuigen is voldoende. Vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd en een doek en water is vaak al voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten. Dankzij het special SDN-garen is dit tapijt zeer makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het Alaska tapijt is een van de tapijten uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken of u komt even langs in de winkel.

Type

Breedte (cm)

Poolhoogte

Trapgeschikt

Merk