Aurora Vivendi grijsblauw 0135

279,95

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

Het tapijt Aurora Vivendi grijsblauw is gemaakt van SDN-garen. Dit betekent dat de speciale garen tot in de kern zijn gekleurd. Hierdoor geniet u bij het tapijt Aurora Vivendi van luxueus tapijt in allerlei sprankelende kleuren. Mede door de SDN-garen is de Aurora bovendien enorm sterk tapijt. De zestien kleuren in deze collectie hebben een bijzonder warme en luxe uitstraling.

Onderhoud van tapijt

Wat betreft het onderhoud van tapijt is een doek en water in veel gevallen al meer dan voldoende. Net als iedere andere vloer heeft ook tapijt onderhoud nodig, maar in ruil daarvoor krijgt u een comfortabel en luxueus gevoel dat geen enkele andere vloer u kan laten evenaren. Daarnaast bieden wij bij Tapijt en Slaap Toko een speciale intensief reiniger aan voor echt hardnekkige vlekken in uw tapijt of vloerkleed.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het tapijt Aurora Vivendi grijsblauw is een van de tapijten uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Type

Breedte (cm)

Poolhoogte

Trapgeschikt

Merk