Acropool oxiderood 0311

164,95

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

Tapijt Acropool oxiderood 0311 is een een stevig tapijt van sterke kwaliteit. Het tapijt is beschikbaar in prachtige kleuren en is ook nog eens geschikt voor projectmatig gebruik. Doordat het product speciaal gemaakt is voor zwaar en intensief gebruik, is het perfect voor gebruik in bijvoorbeeld kantoren en winkels of op trappen. Voor een kleine prijs wordt het Acropool oxiderood 0311 tapijt bij jou thuis gelegd door onze vakmannen.

Onderhoud van tapijt
Het Acropool tapijt is heel gemakkelijk in onderhoud. Regelmatig stofzuigen is voldoende. Vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd en een doek en water is vaak al voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het Acropool tapijt is een van de tapijten uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken of u komt even langs in de winkel.

Type

Breedte (cm)

Poolhoogte

Trapgeschikt

Merk