Supreme Bluestone 5360

124,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

De Supreme Bluestone 5360 is een vinylvloer in trendy betondesign. Juist het feit dat de vloer wat meer gewerkt is, maakt juist dit vinyl uniek onder alle andere betonlook vinylvloeren. Doordat de Supreme Bluestone een slijtlaag heeft van maar liefst 0.55mm, is deze vloer uiterst geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Het mooie van een vinylvloer is dat deze een geluiddempende werking heeft en daarnaast uitermate geschikt is voor vloerverwarming.

Onderhoud van uw vinylvloer

Vinyl is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Vinylvloer in eigen ruimte bekijken

De vinylvloer Supreme Bluestone 5360 komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit vinyl ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Slijtlaag

Design

Merk