Overgordijn Reflex
GORDIJNEN

Op gebied van gordijnen op maat hebben wij ruime keuze in overgordijnen, inbetweens en vitrage. Hierbij vallen onze stoffen uiteen van transparante en lichtdoorlatende gordijnen tot verduisterende gordijnen. Al onze gordijnen worden op maat gemaakt en door ons ingemeten. Zo bent u altijd verzekerd van een prachtig product.

     Overgordijnen op maat
Met overgordijnen houdt u op een sfeervolle manier het (zon)licht buiten de kamer. Deze (verduisterende) gordijnen hebben daarnaast een fijne isolerende werking. Ze zijn daarom niet alleen onmisbaar in uw (slaap)kamer, maar geven daarnaast ook de perfecte sfeer in elke ruimte. Een groot gedeelte van onze overgordijnen zijn ook verduisterend, ideaal voor in de slaapkamer.

     Inbetweens op maat
Inbetweens zijn gordijnen van een half transparante stof. Hierdoor wordt de inkijk van buitenaf verminderd. Hierdoor behoudt u uw privacy én uw gefilterde lichtinval. Inbetween gordijnen zijn verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren. Deze stoffen zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om af te werken met een Happy Wave plooi.

     Vitrage op maat
Een vitrage is een dunne gordijnstof die zorgt voor een fijne filtering van daglicht. Deze creëren een extra en unieke sfeer in uw woning. Verkrijgbaar in vele looks bij Jeha de Vloerenconcurrent.
Gratis tip: de combinatie van overgordijnen met een vitrage geven een prachtig effect!

Plooimogelijkheden van gordijnen op maat

– Enkele, dubbele en driedubbele plooi;

– Happy Wave;

– Met ingeslagen ringen.

De unieke service van Jeha

Voor al onze klanten meten wij geheel vrijblijvend de maten voor uw gordijnen op. Op basis van deze gemeten maten ontvangt u van ons een uitgewerkte offerte. Vanaf het moment van bestellen streven wij naar levering binnen drie à vier weken.

Topmerken van Jeha

Omdat wij voor perfectie gaan, verkopen wij alleen gordijnen op maat van topmerken, waaronder A House Of Happiness (Vriesco), Toppoint en Egger Textiles.

* Onze winkelprijzen van gordijnen zijn inclusief meten, op maat maken en ophangen.