Amb. Ingelstad 1
LAMINAAT

Wat is laminaat?

Laminaat heeft een harde kunststof bovenlaag waarop een dessin is geprint. Onder de printlaag bevindt zich een houtvezelplaat en een kunststof laag van melamine. Zodoende komt de vloer aan zijn naam, want laminaat betekent eigenlijk ‘meerdere lagen op elkaar’.


Waarom een laminaat vloer?

Laminaat is een van de populairste vloeren in Nederlandse huishoudens en verkrijgbaar in vele motieven, dessins, kleuren en afmetingen. Net zo mooi als houten vloeren, maar dan met de voordelen van laminaat, namelijk:

  1. Laag in prijs (bij Jeha al vanaf €29,95 per M2 incl. leggen, ondervloer en platte plint);
  2. Sterk en slijtvast;
  3. Gemakkelijk in onderhoud en reiniging;
  4. Hygiënisch en vochtbestendig;
  5. Gemakkelijk zelf te leggen;
  6. Bij Jeha altijd pallets vol met laminaat op voorraad.


Het onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer bieden wij in onze winkel een fles intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw vloer en laat deze weer opnieuw glanzen. Slechts €10,- per fles (1 liter).

Op laminaat zullen niet snel krassen ontstaan door de harde en beschermende kunststof bovenlaag. Daarnaast krijgen vlekken weinig kans op uw vloer en zijn gemakkelijk weg te poetsen met een doekje. Tot slot heeft ook zonlicht geen invloed op de kleur van uw laminaat. Om deze redenen is een levensduur van minimaal 10 jaar geen uitzondering meer voor het laminaat van Jeha.


Doe-het-zelf

Laminaat leggen is door het handige kliksysteem eenvoudig zelf te doen. Dat scheelt bij ons €20,00 per m2 op onze winkel prijzen. Het enige waar u dan nog aan hoeft te denken, is de ondervloer en de afwerking met plinten.


Bekende topmerken van Jeha de Vloerenconcurrent

Bij Jeha leveren en leggen wij laminaat van bekende topmerken, zoals:

  1. Ambiant;
  2. Egger;
  3. Gelasta;

* Onze winkelprijzen zijn inclusief leggen, ondervloer en platte plinten.

Wilt u geen gebruik maken van onze legservice (€15,-), ondervloer (€2,50) en/of platte plinten (€2,50), dan bespaart u €20,- per M2 bij de aanschaf van uw laminaatvloer.