Wie zijn wij?

Al sinds 1989 staat Jeha de Vloerenconcurrent bekend om verkoop en stoffering van vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Met ons ruime assortiment in onze winkel van bekende topmerken en ons eigen personeel hebben wij alles paraat om uw huis samen met u geheel naar wens in te richten. Uiteraard mag u ook altijd (gratis) een of meerdere stalen mee naar huis nemen om de kleuren te bekijken in combinatie met de stijl in uw woning.

Hoe werken wij?

In onze winkel laten Cindy en Janny u graag de mogelijkheden zien. Wanneer wij u verder mogen helpen, komen onze eigen stoffeerders indien gewenst graag van te voren langs om de situatie in uw huis te bekijken en te meten (geheel gratis). Zodoende kunnen wij alles perfect op maat voor u bestellen. Eenmaal besteld en afgeleverd kan alles, indien gewenst, bij u thuis gestoffeerd en/of gemonteerd worden.

Onze unieke voordelen op een rijtje:

  1. Uw vinyl en tapijt van voorraad worden GRATIS gelegd (excl. trappen);
  2. Uw laminaat van voorraad wordt GRATIS gelegd, inclusief ondervloer en platte plinten;
  3. Uw gordijnen worden GRATIS opgemeten, op maat gemaakt en opgehangen;
  4. U hoeft bij ons GEEN AANBETALING te doen;
  5. Specialist in vloeren en ramen sinds 1989;
  6. Wij hebben eigen vakkundige stoffeerders;
  7. Volop gratis parkeergelegenheid voor de deur;
  8. In samenwerking met Tapijt en Slaap Toko in Hoogeveen;
  9. Samen met Jeha de Meubelconcurrent en Matrasconcurrent al uw woningbenodigdheden onder één dak;
  10. Wij zijn CBW-ERKEND. Altijd zeker van uw aankoop!

In samenwerking met Tapijt en Slaap Toko – Hoogeveen

Wist u dat wij (Jeha de Vloerenconcurrent) al enkele jaren geheel samenwerken met Tapijt en Slaap Toko in Hoogeveen? Dit betekent dat wij samen met het personeel van Tapijt en Slaap Toko één team vormen; dezelfde producten kennen én onze kennis en kwaliteiten bundelen om u als klant van het best mogelijke advies en de best mogelijke service te voorzien. 

Welkom bij Jeha de Vloerenconcurrent

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en het assortiment van Jeha de Vloerenconcurrent? Kom dan gerust bij ons langs in de winkel, achterin het pand. Wij helpen u graag verder onder het genot van een kopje koffie, thee of wat fris.

Volgt u ons al?