plisségordijnen-in-keuken-met-eettafel-1024x1024
PLISSÉ EN DUETTE®

Een plissé gordijn en een DUETTE® zijn beide een uniek decoratief en functioneel raamdecoratie product. Met de brede diversiteit aan modellen en uitvoeringen bieden deze producten een perfecte oplossing voor ieder raamtype en raamvorm.

Beide producten bieden oneindig veel keuzemogelijkheden in stoffen, van transparant  tot (semi-)verduisterend.

Wat is een Plissé gordijn?

Een plissé gordijn bestaat uit een enkele laag gevouwen stof dat zich als een harmonica opvouwt en uitvouwt. De plooibreedtes van deze producten variëren tussen 20mm en 32mm. De stoffen van een plissé gordijn lopen uiteen van transparante stoffen tot lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Wat is een DUETTE®?

Een DUETTE® bestaat uit een dubbele laag geplisseerde stof welke samen als het ware een honingraatstructuur vormen. Deze stoffen zijn in het midden met elkaar verbonden waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

De plooibreedtes van een DUETTE® bestaan uit 25mm, 32mm en 64mm. Met de ruime keuze aan stoffen van transparant tot verduisterend biedt het voor ieder interieur een passende stof. Vanwege de dubbele laag stof biedt een DUETTE® u daarnaast de kans om de ruimte extra te verduisteren indien gewenst.

Voordelen van een plissé gordijn of DUETTE®:

  1. Geschikt voor ieder type raam (zoals een raam in het plafond, een dakraam of een raam in een serre);
  2. Geschikt voor ieder raamvorm (zoals een recht/rond raam of een met een bijzondere vorm);
  3. Ruime keuze in stoffen van transparant tot verduisterend;
  4. Mogelijkheid dag&nacht-model: een plissé gordijn of DUETTE® met transparante en verduisterende stof in één product (zie afbeelding hiernaast;
  5. Verkrijgbaar met elektrische bediening, vanaf een afstand uw raamdecoratie bedienen.

U kunt een plissé gordijn of DUETTE® op twee manieren gebruiken, namelijk:

Topdown: deze werkt als een rolgordijn, de onderkant kan verstelt worden naar boven en naar onder.

Topdown/bottom-up: deze werkt als een harmonica, zowel de boven- als de onderkant kunnen worden verstelt naar boven en onder.