Amb. Merano 1
PVC

Wat zijn pvc vloeren?

Pvc vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof parketvloer, gemaakt van verschillende lagen pvc. Deze vloeren zijn kwalitatief zeer goed, geluiddempend en daarnaast perfect in combinatie met vloerverwarming.


De voordelen van:

– Vloer met luxe uitstraling voor iedere ruimte;

– Enorm sterke, duurzame en milieuvriendelijke vloer;

– Geluiddempend en perfect geschikt voor vloerverwarming;

– Onderhoudsvriendelijk en vocht bestendig;

– Ook geschikt voor traprenovatie;

– Zicht- en voelbare structuur.

Ook op gebied van motieven, structuren en kleuren biedt pvc oneindig veel mogelijkheden. Zo bestaan er pvc strokenpvc tegels en visgraat pvc. Ook hierin biedt Jeha vloeren in oneindig veel soorten, zowel een betonlook als een houtlook, nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren! Bekijk onze ruime collectie nu in de winkel óf online.


Hoe wordt het gelegd?

Er zijn twee soorten pvc vloeren die je op eigen unieke wijze legt: dryback pvc en click-pvc.

De dryback pvc vloeren wordt geheel verlijmd op het beton. Voorafgaand aan het leggen moet de betonvloer geëgaliseerd en geschuurd worden voor een gladde ondervloer. Daarna kan uw pvc-vloer vakkundig gelegd worden.

Daarnaast kennen we ook click-pvc. Deze stroken hebben een kurken onderlaag en de vloer wordt vaak gelegd met ondervloer en plinten. Door het kliksysteem is een click-pvc vloer ook geschikt voor een houten ondervloer. Een unieke oplossing wanneer een verlijmde pvc-vloer niet is toegestaan in uw woning.


Gebruik en onderhoud

Pvc vloeren zijn voorzien van een toplaag in verschillende diktes. Dit is een beschermingslaag dat slijtage tegen gaat. De pvc vloer is hierdoor enorm sterk, en eenvoudig in onderhoud. Enkel regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is al voldoende. Voor periodieke reiniging bieden wij u graag onze speciale Co-Pro Pvc-reiniger aan, voor slechts € 10,00. Deze ontvet uw vloer en laat uw vloer weer glanzen. De levensduur van een vloer kan zo wel oplopen tot 25 jaar (!).


Bekende topmerken van Jeha de Vloerenconcurrent

Bij Jeha leveren wij pvc-vloeren van bekende topmerken, zoals:

  1. Ambiant;
  2. Gelasta
  3. Viva Floors.

* Verlijmde pvc vloeren leggen: €30,00 per M2, inclusief eenmalig egaliseren, schuren, lijmen en leggen.

* Verlijmde Visgraat pvc vloeren leggen: €40,00 per M2, inclusief eenmalig egaliseren, schuren, lijmen en leggen.

* Click pvc vloeren leggen: €20,00 per M2, inclusief platte plinten