Solution, 92

22,95

Een effen en soepel overgordijn met (semi) verduisterende werking.

Categorie:

Het overgordijn Solution, 92 is een mooie en soepele gordijnstof met een effen design. Deze stof is geschikt als gordijnstof én voeringstof. Door de (semi) verduisterende werking van deze stof is de Solution een unieke oplossing op bijvoorbeeld de slaapkamer doordat het licht gedimd wordt. Zo kunt u heerlijk lang uitslapen met dit gordijn voor de ramen. Let op: over het algemeen geldt dat donkere kleuren (nog) meer verduisteren dan lichte kleuren. Doordat deze stof volop keuze biedt in een groot aantal basiskleuren en felle trendy kleuren, komt deze gordijnstof in iedere ruimte prachtig tot zijn recht.

Extra mogelijkheden

Voor deze gordijnstof zijn diverse plooimogelijkheden (enkele, dubbele en triple). Ook kun je gordijnen van deze stof op ringen laten maken of laten confectioneren met de Happy Wave. Naast dat deze stof geschikt is als voeringstof en gordijnstof, is de Solution ook een ideale stof voor een vouwgordijn.

Praktisch

De stof bestaat uit 100% PES (polyester). Het mooie van polyester is dat dit soort stof vrijwel niet kreukt en/of krimpt. Het advies is om het overgordijn Solution, 92 te wassen op 40 graden en daarna nat op te hangen. Mocht u daar voorkeur aan geven, dan kunt u de gordijnen natijd nog strijken (max. 110 graden), maar dat is niet nodig.

Wilt u meer weten over overgordijnen? Wij helpen u graag verder in onze winkel! Daarnaast kunt u hier alvast een (virtueel) kijkje nemen op onze gordijnenafdeling. Klik hier voor een overzicht van de hardlopers in onze gordijnencollectie.

** Het opmeten op locatie (binnen de regio) en het op maat maken van de gordijnen zijn bij de prijs inbegrepen.

Type

Design

Stofbreedte

Materiaal