Superior, 2

54,99

Velours overgordijn Superior met hoge akoestische waarde, verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren.

Categorie:

Velours is weer helemaal terug van weg geweest. Het overgordijn Superior, 2 is een mooie en soepele velours stof met een effen design. Door zijn BCI katoen, is de stof ook nog eens zeer verantwoord. Velours stoffen hebben een hoge akoestisch waarde, wat zorgt voor prettig geluid in een ruimte. De Superior heeft een zeer uitgebreid kleuren pallet van maar liefst 54 fantastische kleuren. Een belangrijke tip ter behoud van je prachtige velours gordijnen is deze te laten voeren voor langer woonplezier.

Extra mogelijkheden

Voor deze gordijnstof zijn diverse plooimogelijkheden (enkele, dubbele en triple). Ook kun je gordijnen van deze stof op ringen laten maken of laten confectioneren met de Happy Wave. Naast dat deze stof geschikt is als overgordijn, is de Superior ook een prachtige stof voor een vouwgordijn.

Praktisch

De stof bestaat uit 100% CO (katoen). Katoen is sterk, slijtvast, goed vochtabsorberend en te strijken bij hoge temperatuur. Het advies is om het overgordijn Superior, 2 niet te wassen.

Wilt u meer weten over overgordijnen? Wij helpen u graag verder in onze winkel! Daarnaast kunt u hier alvast een (virtueel) kijkje nemen op onze gordijnenafdeling. Klik hier voor een overzicht van de hardlopers in onze gordijnencollectie.

** Het opmeten op locatie (binnen de regio) en het op maat maken van de gordijnen zijn bij de prijs inbegrepen.

Type

Design

Stofbreedte

Materiaal