Kingsize K-2077 Rioja Oak Brown

46,95

Prijs per m2 inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

Het laminaat Kingsize Rioja Oak Brown is een extra brede plank, en heeft een unieke en robuuste houtlook. De vierzijdige v-groef van dit laminaat zorgt ervoor dat het Kingsize-formaat nog eens extra wordt versterkt. Mede door dit formaat komt de Kingsize Rioja Oak Brown ook prachtig uit in grote ruimtes. Deze vloer is geschikt voor zwaar thuis- en commercieel gebruik, en is verkrijgbaar in tien trendy houtdecoren met bijpassende plakplinten die passen in elk interieur.


Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Kingsize Rioja Oak Brown komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk