Expression Aqua Donkergrijs

49,95

Prijs per m2 inclusief leggen, ondervloer en platte plint

Categorie:

Het laminaat Expression Faro is een laminaatvloer in tegelmotief. Deze vloer heeft veel weg van een natuurstenen look en komt prachtig tot zijn recht in bijvoorbeeld een klassiek interieur. Door de duidelijke v-groef geniet u met deze vloer van een extra luxe uitstraling. De Expression collectie is 8mm dik en geschikt voor zwaar woongebruik. Wilt u deze staal graag thuis bekijken? Dat is voor ons geen enkel probleem!


Onderhoud van laminaat

Laminaat is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en af en toe afnemen met heet water en een scheutje schoonmaakazijn is genoeg voor het behoud van uw laminaat. Voor periodieke reiniging van uw vloer verkopen wij een intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw laminaatvloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Laminaat in eigen ruimte bekijken

Het laminaat Expression Faro komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit laminaat ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

V-groef

Merk