Avanto SRC Beige

49,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen, ondervloer en plinten

 

Categorie:

De Avanto SRC Beige is een razend populaire pvc-vloer (click variant) in plankmotief. De warme en rijke uitstraling van hout vindt u prachtig terug in deze rustige en natuurgetrouwe pvc-vloer. Deze pvc-stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0.55mm en zijn daardoor zeer geschikt voor intensief woongebruik. Het mooie van deze pvc-vloer is dat deze naadloos aansluit op de Spigato Visgraat collectie. Dat betekent dat deze vloer ook in visgraat motief verkrijgbaar is, en daarnaast ook op de trap kan worden gelegd. Het voordeel van click pvc is dat egaliseren niet vereist is en dat de vloer niet verlijmd hoeft te worden.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Avanto SRC Beige komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk