Spigato Visgraat Smal Beige

44,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Spigato Visgraat Smal Beige is een razend populaire pvc-vloer (verlijmde variant) in visgraat motief. Het unieke van deze visgraat vloer is dat de stroken extra smal zijn. De warme en rijke uitstraling van hout vindt u prachtig terug in deze rustige en natuurgetrouwe visgraat pvc-vloer. Deze pvc-stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0.55mm en zijn daardoor zeer geschikt voor intensief woongebruik. Omdat deze pvc-stroken direct op beton worden verlijmd, is deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Spigato Visgraat Smal Beige komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk