Vario Visgraat 4401 Prestige Oak Smoked

38,95 per m2

Prijs per m2 exclusief leggen en egaliseren

Categorie:

De Vario Visgraat 4401 Prestige Oak Smoked is een pvc-vloer (verlijmde variant) in, zoals de naam al zegt, visgraat motief. De stroken van deze pvc-vloer bevatten kleine noesten en licht kleurverloop voor een speels en uniek effect. Met een toplaag van 0.55mm is deze vloer geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. Deze pvc-vloer wordt na het egaliseren direct op de betonvloer verlijmd. Mede daardoor is een verlijmde pvc-vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming en heeft deze vloer een geluiddempende werking.

Onderhoud van uw pvc-vloer

PVC-vloeren zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw pvc-vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

PVC-vloer in eigen ruimte bekijken

De pvc-vloer Vario Visgraat 4401 Prestige Oak Smoked komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u deze pvc-vloer ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Gelasta ook in onze webshop bekijken.

Breedte (mm)

Lengte (mm)

Dikte (mm)

Type

Slijtlaag

V-groef

Merk