Alaska flessengroen 0955

204,95

Prijs per strekkende meter en inclusief leggen

Categorie:

Tapijt Alaska flessengroen 0955 is een van de populairste projecttapijten van Ambiant. Het tapijt is gemaakt van SDN-garen en dit maakt het erg geschikt voor zwaar en intensief gebruik. SDN is erg makkelijk schoon te houden, vandaar dat dit tapijt ook zeer geschikt is voor projecten of kantoren. Dankzij de vele kleuren kan de Alaska gecombineerd worden met elk interieur. De Alaska flessengroen 0955 is ook heel erg mooi om te gebruiken op trappen

Onderhoud van tapijt
Het tapijt is heel gemakkelijk in onderhoud. Regelmatig stofzuigen is voldoende. Vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd en een doek en water is vaak al voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het Alaska tapijt is een van de tapijten uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken of u komt even langs in de winkel.

Type

Breedte (cm)

Poolhoogte

Trapgeschikt

Merk