Amoroso 0195 greige

354,00

Prijs inclusief leggen

Categorie:
Dit mooie Amoroso 0195 greige tapijt geeft je interieur een luxe en warme uitstraling. Het Amoroso 0195 greige tapijt is te gebruiken in elke ruimte in huis. Creëer een warme sfeer in je woonkamer óf in de slaapkamer! Het is gemaakt van de 100% Polyamide en voelt heerlijk zacht aan. Heb je al een mooie vloer, maar kan jouw woning wel wat meer sfeer gebruiken? Dan is dit tapijt ideaal, want hij is ook leverbaar als vloerkleed! Het Amoroso tapijt is verkrijgbaar in diverse smaakvolle kleuren.

Onderhoud van tapijt
Het tapijt is heel gemakkelijk in onderhoud. Regelmatig stofzuigen is voldoende. Vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd en een doek en water is vaak al voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het tapijt is een van de tapijten uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken of u komt even langs in de winkel.

Type

Breedte (cm)

Poolhoogte

Trapgeschikt

Merk