Charmant Karmijn 1048

224,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

De Charmant Karmijn 1048 is een heerlijk zacht en comfortabel tapijt met een dikte van in totaal ca 8,0 mm. De kwaliteit Charmant bestaat uit een rijk kleurenpallet, en is een ware aanvulling in ieder interieur. Zo biedt de Charmant uniek tapijt voor iedere woonwens. Naast dat de Charmant verkrijgbaar is als tapijt op de vloer, kunt u dit tapijt ook laten festonneren tot vloerkleed op maat.

Onderhoud van tapijt

In geval van tapijt is het belangrijk uw tapijt regelmatig te stofzuigen. Zo verwijdert u stof en vuil uit de vloerbedekking en komen de garen van het tapijt weer mooi rechtop te staan. In geval van vlekken zijn een doek en water vaak al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het tapijt Charmant Karmijn 1048 komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloerbedekking uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken.

Type

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Trapgeschikt

Merk