Forza SDN kleur 99

174,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

Het tapijt Forza SDN kleur 99 is, zoals de naam al zegt, een SDN kwaliteit. Dit betekent dat niet alleen de buitenkant van de garens zijn geverfd, maar dat eerst de vezel wordt geverfd en pas daarna de garens worden geproduceerd uit deze vezels. Hierdoor zijn de garens door en door gekleurd. Dit maakt de kwaliteit Forza SDN kleurecht en kleurvast. Daarnaast is de Forza SDN een kwaliteit dat uitermate geschikt is voor projectmatig gebruik en voor het bekleden van trappen.

Onderhoud van tapijt

In geval van tapijt is het belangrijk uw tapijt regelmatig te stofzuigen. Zo verwijdert u stof en vuil uit de vloerbedekking en komen de garen van het tapijt weer mooi rechtop te staan. In geval van vlekken zijn een doek en water vaak al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het tapijt Forza SDN kleur 99 komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloerbedekking uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken.

Type

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Trapgeschikt

Merk