Projecttapijt Novazon marine 0785

99,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

Tapijt van naaldvilt staat bekend om de enorme stevigheid van dit tapijt. Dit soort tapijt wordt ook wel projecttapijt genoemd. Het mooie van dit soort tapijt is dat deze enorm stevig en slijtvast is, heel weinig onderhoud nodig heeft, en daarnaast relatief goedkoop in aanschaf is. Daarmee is dit projecttapijt ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, winkels, grote oppervlakten, intensief woongebruik en zelfs voor trappen.

Onderhoud van tapijt

Het projecttapijt Novazon marine 0785 is zeer gemakkelijk in onderhoud. Slechts regelmatig stofzuigen is voor dit soort tapijt voldoende. In geval van vlekken zijn een doek en water vaak al genoeg om de vlek te verwijderen. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het projecttapijt Novazon marine 0785 is een van de tapijten uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en vervolgens de gewenste vloer aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Type

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Trapgeschikt

Merk