Banchieri Eiken 5271

149,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

De Banchieri Eiken 5271 is een oersterke vinylvloer in houtpatroon met extra brede planken. Met een toplaag van maar liefst 0.70mm is deze vinylvloer een van de stevigste vloeren uit ons assortiment, en geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik. De vinylvloer Banchieri Eiken laat een ruimte direct groter en luxer lijken. De planken hebben lichte en wat vervaagde noesten waardoor de vloer geen drukke uitstraling heeft, maar wel leeft. Bovendien is de Banchieri Eiken voorzien van een extra matte toplaag. Dit vinyl is verkrijgbaar in vijf verschillende houttinten, en biedt duizend en een mogelijkheden om elke ruimte prachtig mee in te richten.

Onderhoud van uw vinylvloer

Vinyl is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Vinylvloer in eigen ruimte bekijken

De vinylvloer Banchieri Eiken 5271 komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit vinyl ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Slijtlaag

Design

Merk