Calandro Eiken 5252

104,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

Door het selecte eiken dessin heeft de vinylvloer Calandro Eiken 5252 een bijzonder rustige uitstraling. De relatief smalle planken op de vloer bevatten lichte en kleine noesten. Daarnaast komen ook de houtnerven op subtiele maar prachtige wijze terug in deze vloer. Met een toplaag van 0.35mm is deze vinylvloer geschikt voor zwaar woongebruik. Dit vinyl is verkrijgbaar in zes verschillende houttinten, en biedt duizend en een mogelijkheden om elke ruimte prachtig mee in te richten. Het mooie van een vinylvloer is dat deze een geluiddempende werking heeft en daarnaast uitermate geschikt is voor vloerverwarming.

Onderhoud van uw vinylvloer

Vinyl is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Vinylvloer in eigen ruimte bekijken

De vinylvloer Calandro Eiken 5252 komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit vinyl ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Slijtlaag

Design

Merk