Calandro Rustiek Eiken 2022

104,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

De Calandro Rustiek Eiken 2022 is een prachtig rustieke vinylvloer met een natuurlijk houten dessin. De relatief smalle planken op het vinyl bevatten lichte en kleine noesten. Daarnaast komen ook de houtnerven op subtiele maar prachtige wijze terug in deze vloer. Met een extra matte toplaag van 0.35mm is de Calandro geschikt voor projectmatig gebruik. Dit vinyl is verkrijgbaar in acht verschillende houttinten, en biedt duizend en een mogelijkheden om elke ruimte prachtig mee in te richten. Het mooie van een vinylvloer is dat deze een geluiddempende werking heeft en daarnaast uitermate geschikt is voor vloerverwarming.

Onderhoud van uw vinylvloer

Vinyl is zeer gemakkelijk in onderhoud en reiniging. Slechts regelmatig stofzuigen en afnemen met een doek en schoon water is al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging hebben wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro. Deze ontvet uw vloer en laat deze weer opnieuw glanzen.

Vinylvloer in eigen ruimte bekijken

De vinylvloer Calandro Rustiek Eiken 2022 komt uit de collectie van vloerenmerk Ambiant. Met de Artificial Intelligence tool van Ambiant kunt u dit vinyl ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloer uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken. Daarnaast kunt u alle vloeren van vloerenmerk Ambiant ook in onze webshop bekijken.

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Slijtlaag

Design

Merk