Julia kleur 91

127,95 per m1

Prijs per strekkende meter inclusief leggen

Categorie:

De Julia kleur 91 is een prachtig gemêleerd tapijt met comfortabele uitstraling. De kwaliteit Julia is verkrijgbaar in maar liefst vijftien kleuren en bevat veel mooie basiskleuren als grijs, bruin en antraciet die voor elke ruimte duizend en een mogelijkheden biedt. Het mooie van de Julia is dat dit tapijt niet hoogpolig is, maar wel degelijk zacht en comfortabel aanvoelt. Daarnaast haalt u met de Julia sterk tapijt in huis dat geschikt is voor normaal woongebruik (zoals woonkamers en slaapkamers), en dat daarnaast ook heel mooi op de trap kan worden gestoffeerd.

Onderhoud van tapijt

In geval van tapijt is het belangrijk uw tapijt regelmatig te stofzuigen. Zo verwijdert u stof en vuil uit de vloerbedekking en komen de garen van het tapijt weer mooi rechtop te staan. In geval van vlekken zijn een doek en water vaak al meer dan voldoende. Voor hardnekkige vlekken of periodieke reiniging bieden wij in onze winkel intensief reiniger van Co-Pro, speciaal voor tapijt en karpetten.

Tapijt in eigen ruimte bekijken

Het tapijt Julia kleur 91 komt uit de collectie van vloerenmerk Gelasta. Met de Artificial Intelligence tool van Gelasta kunt u dit tapijt ook in eigen ruimte bekijken. Dit door een foto te maken van uw eigen ruimte, deze te uploaden en de gewenste vloerbedekking uit de collectie aan te klikken. Klik hier om van deze AI-tool gebruik te maken.

Type

Breedte (cm)

Dikte (mm)

Trapgeschikt

Merk